Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nelly Ciobanu, mărturisiri emoționante: De ce iubește atât de mult ochii albaștri-Video

© Sputnik / OsmatescoNelly Ciobanu
Nelly Ciobanu  - Sputnik Moldova
Abonare
Interpreta Nelly Ciobanu a fost invitata emisiunii ”INTERSECȚII”, realizată la radio Sputnik Moldova de jurnalistul Andrei Porubin.

Interviul cu Nelly Ciobanu te ține cu sufletul la gură, interpreta este de firea ei mai discretă, însă de această dată s-a lăsat descusută de secrete. Ea a povestit cu mult drag despre relația cu familia sa, oameni frumoși la chip și la suflet.

”Părinții mei sunt frumoși, nu putea din doi părinți frumoși să iasă copii urâți. Noi toți suntem frumoși, și frații, și surorile mele”, a spus interpreta.

A vorbit cu tremur în voce despre toți, dar în mod special, despre tatăl său, și anume despre ochii lui albaștri. Nici unul dintre cei cinci copii și nouă nepoți nu i-au moștenit culoarea ochilor.

”Fiica mea s-a născut cu ochii albaștri, un albastru-violet. Mă rugam la Dumnezeu să nu se schimbe culoarea ochilor, dar... Cred că așa a vrut Dumnezeu, nimeni nu are ochii albaștri ca a lui tata”, spune Nelly Ciobanu.

Își amintește cu drag de copilăria ei, zice că a avut o copilărie minunată, a fost un copil fericit.

Fluxul de știri
0