Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Prima doamnă, omagiată! Igor Dodon: Cum e soția, așa e și gospodăria - Video

© Photo : Facebook / Igor DodonIgor Dodon și Prima Doamnă a Republicii Moldova, Galina Dodon
Igor Dodon și Prima Doamnă a Republicii Moldova, Galina Dodon - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
E sărbătoare în familia prezidențială. Prima doamnă a Republicii Moldova, Galina Dodon, își sărbătorește astăzi ziua de naștere.

CHIȘINĂU, 12 feb – Sputnik. În familia Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, astăzi este sărbătoare mare. Copiii, prietenii și rudele o felicită pe Galina Dodon cu prilejul zilei sale de naștere.

Prima Doamnă s-a născut la 12 februarie 1977 și este economist de profesie. În biografia sa aceasta a notat că a absolvit Universitatea Agricolă de Stat din Moldova, Facultatea de Economie, iar mai apoi a studiat drept economic la Institutul Naţional de Management. Soții Dodon s-au cunoscut încă în anii studenției și formează un cuplu de 23 de ani, fiind părinții a trei fii: Vlad, Bogdan și Nicolae.

© Photo : Facebook / Dodon IgorIgor Dodon cu familia sa
Prima doamnă, omagiată! Igor Dodon: Cum e soția, așa e și gospodăria - Video - Sputnik Moldova
Igor Dodon cu familia sa

Cu această ocazie, Igor Dodon a postat un mesaj de felicitare pe rețelele de socializare:

În cadrul emisiunii ”POLIGRAF”, realizată la radio Sputnik Moldova, jurnalista Cristina Bumbu-Dănuță l-a întrebat pe șeful statului cum își va sărbători aniversarea.

Igor Dodon a ținut să menționeze că ”în luna februarie, în familia sa sunt două mari sărbători, pentru că ambii, atât el, cât și soția, își sărbătoresc aniversările”.

Întrebat cum obișnuiesc să sărbătorească, președintele a spus că de obicei se adună împreună cu familia extinsă. Vin nașii și finii, stau la masă cu cei mai apropiați oameni.

Președintele a ținut să menționeze că atât el, cât și soția sa sunt sub zodia Vărsătorului.

”Oamenii născuți sub acest semn zodiacal sun buni și devotați” spune Igor Dodon.

Deși crede în ceea ce spun astrele, spune că ”niciodată nu a luat o decizie importantă în funcție de ce preziceau astrele”.

© Facebook / Igor DodonIgor Dodon cu familia sa
Prima doamnă, omagiată! Igor Dodon: Cum e soția, așa e și gospodăria - Video - Sputnik Moldova
Igor Dodon cu familia sa

În cadrul aceleiași emisiuni, Igor Dodon a vorbit și despre copiii săi. El a spus că nu și-ar dori ca ”cei trei băieți să-i calce pe urme, să se implice în politică”. Președintele este de părere că ei ar trebui să-și aleagă alt domeniu de activitate.

Fluxul de știri
0