Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iarna revine: Ninge abundent în Chișinău - cum va fi vremea în zilele următoare (VIDEO)

© Sputnik / Miroslav RotariЗима
Зима  - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat pentru astăzi a prezis precipitații mixte, sub formă de ploaie și lapoviță, în nordul și centrul țării.

CHIȘINĂU, 12 feb - Sputnik. Potrivit meteorologilor, în următoarele zile se vor înregistra valori termice maxime de +3..+5 grade Celsius. Temperaturile nocturne vor scădea în această noapte până la -6 grade.

În Chișinău, ploaia s-a transformat treptat în ninsoare. Mâine însă precipitațiile vor conteni în majoritatea regiunilor țării.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a publicat prognoza meteo pentru următoarele șapte zile. Doar în raioanele de nord ale țării se așteaptă ploi slabe în următoarele două zile. În restul teritoriului cerul va fi variabil, fără precipitații.

Anterior, siteurile internaționale de meteorologie au anunțat că vom avea o iarnă lungă. Chiar dacă temperaturile vor fi în anumite perioade mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, am putea avea episoade cu ger și viscol chiar și în luna martie.

Fluxul de știri
0