Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Au rămas cu gura căscată: Iată ce au descoperit polițiștii în vagonul unui tren

© Photo : Căile Ferate ale MoldoveiTren Chișinău
Tren Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Iată ce au găsit polițiștii de frontieră și inspectorii vamali de la Vâlcineț într-un vagon al trenului Chișinău-Moscova.

CHIȘINĂU, 12 feb - Sputnik. Un bărbat de 45 de ani din orașul Ungheni este cercetat de oamenii legii pentru transportul ilegal de bunuri.

Potrivit Poliției de Frontieră, luni, la ora 17:10, polițiștii de frontieră și inspectorii vamali au găsit în secția de ventilare din vagonul numărul 7 al trenului Chișinău-Moscova mai multe genți în care se aflau mărfuri textile. Potrivit estimărilor preliminare, valoarea bunurilor depășește 100 de mii de lei.

În cadrul audierilor, bărbatul nu a putut prezenta acte de proveniență pentru marfă și a refuzat să facă declarații în acest sens. Cazul a fost înregistrat în punctul de trecere a frontierei Vălcineț.

Bunurile au fost ridicate și depozitate la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Otaci. Cercetările continuă, iar în funcție de valoarea mărfii și probelor acumulate va fi luată decizia privind sancționarea cetățeanului moldovean.

Fluxul de știri
0