Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Încă un accident în Sângerei: Pieton lovit mortal de un BMW - Poliția oferă detalii

CC0 / Pixabay / tookapic / Скорость
Скорость - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii din raionul Sângerei au oferit detalii în cazul accidentului produs în satul Biruința, în urma căruia un pieton a fost lovit mortal de un BMW.

CHIȘINĂU, 11 feb - Sputnik. Două accidente cu sfârșit tragic în raionul Sângerei. Sputnik a scris despre un accident care s-a produs luni în apropiere de localitatea Biruința, raionul Sângerei, în urma cărui o persoană a murit, iar alte două au fost spitalizate cu diverse traumatisme.

Solicitat de Sputnik Moldova, ofițerul de presă al Inspectoratului Sângerei, Lilia Harea, ne-a oferit detalii despre un alt accident, în urma căruia și-a pierdut viața un alt cetățean, care a fost lovit de un automobil BMW.

”Accidentul rutier s-a produs în seara zilei de duminică, la ora 18.15, în orăşelul Biruinţa, raionul Sângerei. Automobilul de model BMW, la volanul căruia se afla un bărbat de 20 de ani, în timp ce se deplasa pe o stradă din localitate care nu era iluminată, din cauza vizibilității reduse, a tamponat un pieton ce se deplasa pe marginea carosabilului. În urma impactului, pietonul a decedat până la sosirea ambulanţei”, a declarat Harea.

Potrivit oamenilor legii, victima este un bărbat de 70 ani, locuitor al orașului Biruinţa. Totodată, Poliția spune că tânărul aflat la volanul BMW-ului nu se afla în stare de ebrietate.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală în baza art.264 al.2 lit.(b) ce prevede pedeapsa de la 3 la 7 ani privaţiune de libertate.

Fluxul de știri
0