Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident groaznic în nordul țării: O persoană a decedat pe loc - Foto

© Sputnik / Miroslav RotariАвария в Кишиневе дтп accident rutier
Авария в Кишиневе дтп accident rutier - Sputnik Moldova
Abonare
O persoană și-a pierdut viața, iar alte două au ajuns la spital în urma unui accident groaznic care s-a produs în raionul Sângerei.

CHIȘINĂU, 11 feb - Sputnik. Un accident groaznic s-a produs în apropiere de localitatea Biruința din raionul Sângerei, o persoană și-a pierdut viața, iar alte două au fost spitalizate cu diverse traumatisme.

În accident au fost implicate trei automobile. Potrivit Poliției, șoferul care se afla la volanul automobilului Șkoda Superb a intrat în manevra de depășire, dar s-a tamponat cu un automobil de marca Opel care circula în aceeași direcție. Din această cauză Skoda a ieșit pe contrasens și a intrat în plin într-un alt automobil de model Renault Cangoo.

În urma impactului, un pasager, aflat într-o mașină de marca Renault, a decedat pe loc, iar șoferul din Renault și un pasager care se afla în automobilul Șkoda au fost transportați de urgență la Spitalul Municipal Bălți.

Fluxul de știri
0