Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Terifiant: Cadavrul amantei, ținut mai bine de un an în frigider

Abonare
O crimă oribilă a fost descoperită în Spania: un chelner de 42 de ani a păstrat în frigider, timp de 15 luni, cadavrul unei tinere de 22 de ani pe care a ucis-o.

CHIȘINĂU, 11 feb – Sputnik. Manuel Moreno, un chelner din orașul spaniol Alcala de Henares, a fost arestat de poliție, fiind acuzat de omorârea amantei sale, o tânără de 22 de ani.

Violență - Sputnik Moldova
Societate
Viol și omor la Colonița: dosarul, trimis în judecată – Iată cine este ucigașul

Polițiștii au depistat cadavrul tinerei pe nume Daria, tăiat în bucăți, în frigiderul care aparținea bărbatului în vârstă de 42 de ani. Potrivit specialiștilor, cadavrul se afla acolo de cel puțin 15 luni.

Daria și Manuel Moreno aveau o relație de dragoste, însă ulterior sentimentele lor s-au răcit. Poliția spaniolă consideră că fata a fost ucisă în octombrie 2017. Bărbatul a tranșat cadavrul, păstrându-l în frigider.

Este de mirare că, pe parcursul unui an, nimeni nu a observat dispariția tinerei. Poliția presupune că aceasta era în relații proaste cu rudele din care cauză acestea au întrerupt relațiile cu ea.

Daria era ce mai mică dintre cele trei surori din Rusia, înfiate în copilărie de către o familie din Spania. Abia pe 30 decembrie 2018, mama Dariei a anunțat organele de drept că fiica sa a dispărut. Polițiștii au reușit să dea de amantul fetei în câteva săptămâni, după care a și fost descoperit cadavrul tinerei. Deocamdată nu se cunosc motivele crimei, informează mass-media din Spania.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0