Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Frumoasa moldoveancă Cristina Postolachi, despre căsătorie și prietenia cu Johnny Depp

© Photo : Facebook / Cristina PostolachiCristina Postolachi
Cristina Postolachi - Sputnik Moldova
Abonare
Cristina Postolachi are 30 de ani, este organizator de evenimente, model și blogger.

CHIȘINĂU, 11 feb – Sputnik. Modelul Cristina Postolachi cucerește lumea cu frumusețea ei. Pe parcursul anilor a lucrat cu mari case de modă.

Se învârte în cercuri înalte, printre prietenii apropiați se numără celebri artiști și actori de talie internațională, cum ar fi interpretul Dan Bălan sau actorul Johnny Depp. Cu Dan Bălan se cunosc încă din copilărie, iar pe Johnny Depp îl știe de câțiva ani.

© Photo : Facebook / Cristina PostolachiCristina Postolachi cu Johnny Depp
Frumoasa moldoveancă Cristina Postolachi, despre căsătorie și prietenia cu Johnny Depp - Sputnik Moldova
Cristina Postolachi cu Johnny Depp

"Johnny Depp este o persoană liniștită cu o energie care te cucerește din prima. Fără nicio urmă de vedetism s-a prezentat simplu, de parcă m-ar fi cunoscut demult. A întins mâna și a zis: "sunt bucuros să te cunosc!". Este sociabil și atent cu toată lumea din jurul lui. O persoană frumoasă atât lăuntric, cât și în exterior. Au fost niște momente deosebite. Ai ce învăța din felul lui de a fi. Apropo, și băieții din Hollywood Vampires sunt extraordinari, grație lui, i-am cunoscut și pe ei. Puțină lume cunoaște că Johnny Depp concertează des cu această trupă rock", a povestit Cristina Postolachi pentru Radio Sputnik Moldova.

© Facebook / Cristina PostolachiCristina Postolachi cu Dan Balan
Frumoasa moldoveancă Cristina Postolachi, despre căsătorie și prietenia cu Johnny Depp - Sputnik Moldova
Cristina Postolachi cu Dan Balan

Întoarce privirile bărbaților, dar spune că nu este gata să se mărite. Vârsta femeii nu este cea scrisă în buletin. Pentru Cristian Postolachi contează mai mult starea ei interioară.

"Consider că nu este o vârstă anume când trebuie să faci pasul decisiv. Fiecare simte când vine momentul să se căsătorească. O poți face și la 18 ani, dar poți să o faci și la 40. Doar că până la 30 de ani te maturizezi, devii mai înțeleaptă în alegeri, dar și mai pretențioasă. Știi exact ce îți dorești de la partenerul de alături. E valabil și pentru femei, și pentru bărbați. Căsătoria o faci pentru totdeauna, cel puțin așa ne dorim, de aceea pasul trebuie să fie conștient și bine gândit. Până la 30 de ani, gândurile te duc mai mult la distracție, aici graba nu-și are rostul", a menționat modelul.

Călătorește mult și spune că asta îi face plăcere.

Fluxul de știri
0