Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Declarație: Donald Trump ar putea să ajungă în pușcărie până la alegerile din 2020

© AP Photo / Evan Vucci Donald Trump
 Donald Trump  - Sputnik Moldova
Abonare
Senatoarea democrată Elizabeth Warren din Massachusetts, care a anunțat recent că va candida la funcția de președinte în alegerile din 2020, a sugerat că președintele american Donald Trump ar putea fi aruncat în închisoare până atunci.

CHIȘINĂU, 11 feb - Sputnik. Warren a făcut declarația în prima zi a campaniei, în fața alegătorilor din Cedar Rapids, Iowa.

Репетиция воздушной части военного парада в Москве в ознаменование 70-летия Победы в Великой Отечественной войне 1941-1945 годов - Sputnik Moldova
Politică
Kremlinul a reacționat la propunerea lui Trump pentru un nou INF

"Până ajungem în 2020, Donald Trump ar putea chiar și să nu fie președinte. De fapt, el ar putea chiar să nu fie în libertate", a spus ea mulțimii, adăugând că orice s-ar întâmpla în 2020, "va determina direcția națiunii noastre, direcția poporului nostru".

De asemenea, l-a criticat pe Trump pentru postările sale pe twitter, numindu-le "rasiste" și "urâte", și a cerut susținătorilor ei să ignore comentariile președintelui și să nu răspundă la fiecare acțiune a lui Trump.

"Iată cum o văd: Donald Trump nu este singura problemă pe care o avem. Donald Trump este un simptom al unui sistem defectuos. Deci, misiunea noastră pe măsură ce începem să mergem în următoarele alegeri nu este doar să abordăm chestiunile curente. Este să vorbim despre ceea ce înțelegem că este stricat în această țară, să vorbim despre ce trebuie făcut pentru a o schimba și să vorbim despre cum vom face asta, pentru că este vorba nu numai cum învingem, ci cum face schimbarea pe care trebuie să o facem", a spus Warren.

Nicolas Maduro - Sputnik Moldova
Dezvăluiri incendiare: Cine a împiedicat dialogul dintre Trump și Maduro

S-ar putea să se fi referit la twitter-ul lui Trump de sâmbătă, când acesta a criticat-o pe Warren în ceea ce părea a fi o glumă despre Trail of Tears, relocarea forțată a mii de americani nativi în timpul secolului al XIX-lea.

Warren a prins a fi atacată pentru că s-a identificat anterior ca cetățean american nativ și a publicat un test ADN care arăta o posibilă origine de nativ american. Testul ADN a înfuriat mai multe triburi Cherokee, cărora Warren trebuia să le ceară scuze.

Ea a cerut, de asemenea, scuze după ce a fost dezvăluit că ea s-a identificat ca "indian american" pe cartea ei de înregistrare la State Bar of Texas.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0