Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Primele imagini video de la concertul grandios al formației AKORD

© Sputnik / Miroslav RotariIgor Stribițchi și Igor Sîrbu
Igor Stribițchi și Igor Sîrbu - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Show incendiar și cântece de excepție. Băieții din trupa AKORD au susținut în această seară concertul aniversar "OPUS" la Palatul Național "Nicolae Sulac".

CHIȘINĂU, 10 feb - Sputnik. Formaţia "AKORD" a prezentat un spectacol de zile mari pentru fanii săi. Sâmbătă, 9 februarie, trupa a sărbătorit 12 ani de activitate printr-un concert aniversar. Spectatorii au rămas cu adevărat impresionați de regia Danielei Burlaca și coregrafia feerică realizată de Dragoș Hioară.

Igor Sîrbu şi Igor Stribiţchi au cântat trei ore fără pauză un vast repertoriu de creații muzicale, câte două piese solo, dar și piese mai vechi, celebre reorchestrate, fiind acompaniaţi de o orchestră mixtă.
Trupa Akord a debutat în formatul de boys band, la finele anului 2006. După succesul piesei "Mă doare" formaţia a făcut o schimbare de imagine şi de repertoriu. În 2011, Igor Sîrbu şi Igor Stribiţchi au fost distinşi cu titlul de Artist Emerit al Republicii Moldova.

 

Fluxul de știri
0