Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Armata rusă va fi dotată cu o rachetă nouă - Supremația asupra inamicului, garantată

© Sputnik / Vitaliy Ankov / Trecere la banca de fotografiiIskander-M
Iskander-M - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Sistemul rusesc Iskander-M va fi dotat în viitor cu un nou tip de rachetă care îi va asigura supremația asupra sistemelor inamice de apărare antiaeriană, potrivit unei reviste de specializate a ministerului rus al Apărării.

CHIȘINĂU, 10 feb – Sputnik. Complexul militar-industrial al Rusiei continuă să îmbunătățească calitățile tehnice și capacităţile de atac ale sistemului de rachete balistice Iskander-M, se arată într-un articol al colonelului Roman Spirin, președintele Consiliului științific și tehnic al Direcției Generale de Rachete și Artilerie a ministerului rus al Apărării, articol citat de Sputnik France

T-14 Armata tank of the Central Military District's Moscow Garrison during a rehearsal for the military parade to mark the 71st anniversary of victory in the Great Patriotic War, at Alabino training field in the Moscow Region - Sputnik Moldova
Dezvăluiri: The National Interest, despre „arma secretă” de pe tancul rusesc Armata

„Dezvoltarea sistemelor de rachete prevede îmbunătățirea capacităților de luptă și a caracteristicilor tactice și tehnice ale sistemului de rachete Iskander-M pentru a se asigura funcționarea acestuia în toate condițiile meteo și pentru a-l face capabil să pătrundă fără dificultate în apărarea inamicului. Diferite ramuri ale sectorului militar-tehnic lucrează la modernizarea sistemului în general și la crearea unui nou tip de rachetă”, se precizează în articol.

Iskander-M este o rachetă sol-sol cu echipament electronic, care îi oferă atât precizie, cât și lipsa de vulnerabilitate la interceptare, precum și capacitatea de a schimba țintele sau de a urma o țintă în mișcare.

Vehiculul de lansare mobil este dotat cu două rachete, fiecare dintre acestea putând fi lansată separat. În timpul zborului, operatorul de la sol poate reconfigura direcția prin ajustarea acesteia, dacă este necesar, pentru a atinge ținte în mișcare, precum coloane de tancuri sau convoaie de aprovizionare. Iskander-M pentru export este numit Iskander-E.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0