Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Din Chișinău la Ialoveni, cu 4 lei

© Sputnik / Miroslav RotariТроллейбус
Троллейбус  - Sputnik Moldova
Abonare
De astăzi, 8 februarie, va fi lansată cursa de troleibuz nr. 36 ”Chișinău-Ialoveni”. Pe linie vor activa 3 unități de transport cu propulsie autonomă, iar intervalul de circulație va fi de 25-30 de minute.

CHIȘINĂU, 8 feb – Sputnik. De astăzi, 8 februarie, va fi lansată linia de troleibuz 36, ”Chișinău – Ialoveni”. Aceasta este prima linie de transport electric care face legătura dintre Capitală și o localitate din afara municipiului Chișinău.

Pe rută vor activa 3 unități cu propulsie autonomă, iar intervalul de circulație va fi de 25-30 de minute. Traseul liniei nr. 36 pornește din centrul Capitalei, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și se încheie în orașul Ialoveni.

Троллейбус - Sputnik Moldova
Societate
Chișinăul nocturn. Din această noapte, un troleibuz va circula până la ora 01:00

Decizia privind lansarea noii linii de troleibuz a fost luată la ședința Consiliul Municipal Chișinău, pentru soluționarea problemei asigurării cu transport a călătorilor din localitatea suburbană. Lungimea totală a liniei este de 25 km, iar timpul de rotație va fi de 90 minute.  

Ruta de troleibuz nr. 36 va avea următorul itinerar:

Tur:  În raza urbei: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Vasile Alecsandri, șos. Hâncești, în raza or. Ialoveni: str. Alexandru cel Bun (sensul giratoriu);

Retur: în raza or. Ialoveni: str. Alexandru cel Bun, în raza urbei: șos. Hâncești, str. Miorița, str. Gheorghe Asachi, str. Pan Halippa, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

© Photo : Primăria municipiului ChișinăuOrarul rutei de troleibuz nr. 36
Din Chișinău la Ialoveni, cu 4 lei - Sputnik Moldova
Orarul rutei de troleibuz nr. 36

Taxa pentru o călătorie în raza orașului Chișinău și Ialoveni va fi de 2 lei, iar cea pentru o călătorie din Chișinău până la Ialoveni – 4 lei.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0