Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Vinerea neagră: Un nou accident grav în Ucraina: Încă un moldovean a murit

© Photo : National police of UkraineВ Городнянском районе Черниговщины столкнулись грузовик и автобус
В Городнянском районе Черниговщины столкнулись грузовик и автобус - Sputnik Moldova
Abonare
Vinerea neagră: Într-o singură noapte, în Ucraina s-au produs două accidente în care și-au pierdut viața cetățeni ai Republicii Moldova.

CHIȘINĂU, 8 feb – Sputnik. Accidentul cu implicarea autocarului ”Moscova-Tiraspol” și a unui TIR s-a produs în noaptea de joi spre vineri, în raionul Horodnea, regiunea Cernihiv din Ucraina. În urma accidentului și-au pierdut viața șoferii ambelor mijloace de transport, iar un pasager a fost spitalizat cu traumatisme, a anunțat Poliția.

© Photo : National police of UkraineAccident în în raionul Horodnea, regiunea Cernihiv din Ucraina
Vinerea neagră: Un nou accident grav în Ucraina: Încă un moldovean a murit - Sputnik Moldova
Accident în în raionul Horodnea, regiunea Cernihiv din Ucraina

"Accidentul rutier a avut loc aproximativ la ora unu noaptea, pe podul Hasîcivka. Un TIR Scania s-a ciocnit cu un autocar de linie ”Neoplan”, care se deplasa din Moscova spre Tiraspol”, precizează Poliția din Ucraina într-un comunicat.

Potrivit oamenilor legii, la volanul TIR-ului se afla un cetățean al Serbiei, iar la volanul autocarului - un conducător auto din Republica Moldova.

”Potrivit datelor preliminare, șoferul TIR-ului nu a cedat trecerea autocarului în care se aflau 14 pasageri”, informează Poliția.

În aceeași noapte, pe teritoriul Ucrainei s-a produs un alt accident. În regiunea Vinița, un microbuz în care se aflau 12 cetățeni moldoveni s-a ciocnit cu un camion. În urma impactului, trei moldoveni și-au pierdut viața, iar alți patru s-au ales cu traumatisme.

Fluxul de știri
0