Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dialog strategic Moldova - SUA: Discuție oficială dintre Igor Dodon și Dereck J. Hogan

© Photo : Facebook / Igor DodonPreședintele Igor Dodon și ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan
Președintele Igor Dodon și ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Moldova a avut o discuție oficială cu ambasadorul SUA în Republica Moldova - iată ce au discutat.

CHIȘINĂU, 8 feb - Sputnik. Președintele Igor Dodon a discutat cu Ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck J. Hogan, posibilitatea activizării dialogului strategic dintre Republica Moldova și Statele Unite ale Americii.

”Am vorbit despre situația politică din Republica Moldova și strategia prezidențială privind politica externă echilibrată. În context, am examinat propunerile ce țin de activizarea dialogului strategic dintre Republica Moldova și Statele Unite ale Americii”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Recent, șeful statului a anunțat că se va întâlni vineri cu ambasadorul SUA în Republica Moldova, iar săptămâna viitoare, urmează să se întâlnească cu toți ambasadorii acreditați la Chișinău.

Pe 2 noiembrie 2018, președintele țării, Igor Dodon, a primit scrisoarea de acreditare de la noul ambasador agreat al Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, E.S. Dereck J. Hogan. Atunci, Dodon și-a exprimat încrederea că în perioada mandatului său raporturile comerciale se vor extinde, iar interesul pentru Moldova va crește.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0