Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

SUA și NATO vor lua măsuri pentru descurajarea militară a Rusiei

© Фотохост БРИКС / Accesați arhiva multimediaФорум руководителей ведущих СМИ государств-участников БРИКС "Пути создания общего информационного пространства БРИКС"
Форум руководителей ведущих СМИ государств-участников БРИКС Пути создания общего информационного пространства БРИКС - Sputnik Moldova
Abonare
SUA și NATO vor lua măsuri pentru descurajarea militară a Rusiei, Moscova va răspunde, a declarat viceministrul de Externe al Federației Ruse, Serghei Reabkov.

CHIȘINĂU, 7 feb – Sputnik. SUA și NATO vor lua măsuri pentru descurajarea militară a Rusiei, Moscova va răspunde, a declarat viceministrul de Externe al Federației Ruse, Serghei Reabkov.

„Trebuie să pornim de la faptul că vor fi întreprinse măsuri pentru descurajarea militară a Rusiei, aceste măsuri vor fi foarte dure. Vom reacționa la ele în regim de răspuns, însă noi nu vom iniția niciodată nimic. Dar colegii care acum se gândesc cum să afecteze mai mult Rusia în contextul a ceea ce se întâmplă, trebuie la fel să înțeleagă acest lucru. Cred că măsurile concrete sunt destul de bine conturate, și aceste măsuri vor fi realizate, dacă cealaltă parte nu va da dovadă în această situație de reținere și responsabilitate”, a declarat Reabkov în cadrul conferinței de presă la AIP „Rossia segodnia”.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0