Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Pavel Filip, despre suportul care va fi acordat victimelor accidentului din Ucraina

© Sputnik / Miroslav RotariPavel Filip
Pavel Filip - Sputnik Moldova
Abonare
În accidentul produs în această noapte, a fost implicat un microbuz cu 12 pasageri la bord, cetățeni ai Republicii Moldova.

CHIȘINĂU, 8 feb – Sputnik. Guvernul va acoperi integral cheltuielile pentru repatrierea cetățenilor Republicii Moldova decedați în accidentul rutier produs în această noapte, în regiunea Vinița, Ucraina.

Amintim că, în urma impactului, trei cetățeni moldoveni au murit, iar patru persoane au suferit diverse traumatisme.

Accident în Vinița, în care au murit trei cetățeni ai Republicii Moldova - Sputnik Moldova
Accidente
Accident grav în Ucraina: Trei moldoveni au decedat, iar alți patru au fost răniți

Premierul le-a transmis condoleanțe rudelor celor decedați și le-a cerut structurilor responsabile să ofere tot suportul necesar celor aflați în dificultate și familiilor acestora.

Pavel Filip a dispus crearea Celulei de Criză care va monitoriza situația și va ajuta cetățenii Republicii Moldova care au avut de suferit în acest tragic accident rutier.

Totodată, un grup de salvatori din țara noastră se va deplasa în Ucraina pentru a vedea la fața locului care este situația și a acorda suportul necesar victimelor.

Pentru informarea suplimentară a rudelor și apropiaților persoanelor care au avut de suferit în accident, a fost creată linia fierbinte 022-78-50-32.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0