Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Oferte turistice pentru toate buzunarele, prezentate în cadrul unui târg din Capitală

Abonare
Agențiile de turism au pregătit oferte fierbinți de vacanțe. Propunerile speciale le puteți găsi în cadrul unui târg inaugurat în premieră în Republica Moldova - Expoziția de Turism.
Oferte turistice pentru toate buzunarele, prezentate în cadrul unui târg din Capitală

În perioada 7-10 februarie, la Centrul Internațional Expozițional "Moldexpo", puteți găsi cele mai avantajoase oferte pentru vacanță. Circa 90 de companii din opt țări ale lumii, inclusiv Republica Moldova, își prezintă ofertele de odihnă pentru perioada de iarnă și vară.

Agențiile de turism au pregătit și reduceri de 40-50% pentru vizitatori și tombole cu promoții speciale.

"Operatorii vor prezenta diverse oferte de vacanțe, iar în funcție de perioadă, de condiții și de țara în care alegeți să călătoriți, agenția va veni cu toate informațiile necesare", a spus Svetlana Ghelan, director de proiecte la Centrul Internațional Expozițional "Moldexpo".

Spania, Tunisia, Emiratele Arabe sau Thailanda sunt doar câteva dintre destinațiile de vis propuse de agențiile de turism celor care își doresc o escapadă exotică. Totodată, puteți găsi și oferte pentru o vacanță frumoasă în Grecia, Turcia sau Bulgaria.

Un compartiment aparte îl ocupă și turismul rural din Republica Moldova. Vizitatorii pot alege oferte avantajoase pentru a vizita cele mai speciale locuri din țara noastră.  

Târgul de oferte turistice poate fi vizitat inclusiv duminica până la orele 18:00.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0