Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Impresionant: O jurnalistă lansează prima carte-vlog "Femeia cu gust de lapte"

© Sputnik / Miroslav RotariZina Bivol
Zina Bivol - Sputnik Moldova
Abonare
Premieră pentru Republica Moldova și România. În curând va fi lansată prima carte-vlog, "Femeia cu gust de lapte", semnată de jurnalista și scriitoarea Zina Bivol.
Impresionant: O jurnalistă lansează prima carte-vlog "Femeia cu gust de lapte"

Iubitorii de poezie sunt așteptați la lansarea primei cărți-vlog pe 12 februarie, la ora 17:00, la Uniunea Scriitorilor din România, filiala Iași. La Chișinău, evenimentul se va desfășura pe 18 februarie, la ora 18:00, la Teatrul Geneza Art, iar intrarea va fi liberă.

"Cartea este pentru toți iubitorii de poezii, însă care nu au timp să le citească. Astfel le vom oferi posibilitatea să le asculte, dar și să le privească. Cartea va apărea în biblioteci, dar în același timp și online pe pagina mea de YouTube. Este o carte care te face să te simți liber, să te relaxezi, și în același timp îți aduce o doză de energie", a spus Zina Bivol în cadrul unui interviu pentru Sputnik Moldova.

Cartea "Femeia cu gust de lapte" are 50 de poezii și este împărțită în trei capitole: "Trăiesc într-o pasăre", "Femeia cu gust de lapte" și "La o cafea cu dragostea".

"Cartea este despre femeie și despre bucuria de a deveni mamă. Mesajul poeziei este să prețuiți acest dar Dumnezeiesc și totodată să apreciați dragostea mamelor voastre care v-au dat viață", a punctat Zina Bivol.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0