Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Cine va reprezenta Rusia la „Eurovision-2019”

© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Accesați arhiva multimediaSerghei Lazarev, repetiția generală a primei semifinale, „Eurovision-2016”
Serghei Lazarev, repetiția generală a primei semifinale, „Eurovision-2016” - Sputnik Moldova
Abonare
Cântărețul Serghei Lazarev își va mai încerca o dată norocul la concursul „Eurovision”.

CHIȘINĂU, 8 feb – Sputnik. La concursul „Eurovision-2019” Rusia va fi reprezentată de Serghei Lazarev, informează RIA Novosti cu trimitere la reprezentantul VGTRK.

Marian Stîrcea - Sputnik Moldova
Câștigătoarea ”Eurovisionului”, insultată: A învins fast-food-ul!

În cadrul programului „Dobroe utro” al postului tv „Rossia 1” Lazarev a spus că melodia pe care o va interpreta la concurs este scrisă de Filipp Kirkorov, în colaborare cu un compozitor grec.

Lazarev contează pe susținerea întregii țări, precum și cea a europenilor, deoarece, potrivit regulilor concursului, locuitorii din țara sa nu pot vota pentru interpretul lor.

Acest cântăreț va participa la concurs pentru a doua oară. Prima dată a reprezentat Rusia în anul 2016 și a câștigat locul doi.

Serghei Lazarev susține că are de confruntat riscuri noi, miza și așteptările sunt și mai mari, deoarece mulți așteaptă de la el doar victorie, ceea ce implică și mai multă responsabilitate.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0