Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

E-Charge: Harta stațiilor de încărcare pentru mașinile electrice din Chișinău - foto

© Sputnik / Ксения Нака / Accesați arhiva multimediaАвтосалон Tokyo Motor Show 2015/ Electromobile, salon auto, mașini ecologice
Автосалон Tokyo Motor Show 2015/ Electromobile, salon auto, mașini ecologice - Sputnik Moldova
Abonare
E-Charge: Primele zece stații de încărcare pentru mașinile electrice au fost deja instalate în Chișinău, acestea sunt amplasate în mai multe sectoare ale Capitalei.

CHIȘINĂU, 7 feb - Sputnik. E-charge este primul serviciu dedicat tuturor utilizatorilor de mașini electrice din Moldova, bazat pe soluții de încărcare rapidă. Stațiile de încărcare pentru mașinile electrice, instalate în Chișinău, vor fi incluse într-o harta internațională.

În acest mod, și străinii care au mașini electrice vor fi siguri că, venind în Republica Moldova, vor avea unde să-și încarce mașina. Mai jos, pe hartă, puteți vedea unde sunt amplasate primele stații de încărcare.

© Sputnik / Vadim RusuStații de încarcare pentru mașinile electrice
E-Charge: Harta stațiilor de încărcare pentru mașinile electrice din Chișinău - foto - Sputnik Moldova
Stații de încarcare pentru mașinile electrice

Până la sfârșitul anului 2019 vor fi instalate încă patru stații de încărcare pentru mașinile electrice.

În prezent, în Republica Moldova sunt înregistrate 54 de automobile cu motoare în totalmente electrice. În multe țări, ponderea automobilelor electrice depășește deja unu la sută din cuantumul total al vehiculelor. Pentru Moldova, o cotă de 1% ar însemna 10 mii de mașini electrice. 

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0