Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

AKORD va marca 12 ani de activitate sâmbătă, printr-un concert grandios

© Sputnik / Miroslav RotariIurie Badicu
Iurie Badicu - Sputnik Moldova
Abonare
Pe 9 februarie, la ora 18:00, la Palatul Național din Capitală, se va desfășura un spectacol grandios al formației AKORD, care împlinește 12 ani de carieră muzicală. Despre pregătirile pentru acest eveniment a relatat producătorul trupei AKORD, Iurie Badicu.
AKORD va marca 12 ani de activitate sâmbătă, printr-un concert grandios

Au mai rămas zile numărate până la concertul aniversar al trupei AKORD. În cadrul unui interviu acordat pentru Sputnik Moldova, Iurie Badicu a relatat că băieții sunt în febra pregătirilor pentru marele concert, care are și o denumire inedită - "OPUS", iar spectatorii vor avea parte de multe surprize.

"Băieții sunt foarte entuziasmați. Planurile și scenariile regizoarei Daniela Burlaca sunt într-atât de interesante, încât își doresc cât mai repede să termine repetițiile și să dea spectacolul. Pregătim și partea tehnică, show-ul de lumini și tot ce  este necesar pentru a oferi un aspect modern și contemporan unui spectacol", a declarat Iurie Badicu.

Chiar dacă nu a dezvăluit toate secrete, producătorul a dat totuși câteva detalii, susținând că acest concert aniversar vine cu multe surprize pentru admiratorii trupei.

"Aparițiile scenice, vestimentația, abordarea și conceptul – totul va fi diferit. Spectatorii vor rămâne cu adevărat impresionați de acest concert feeric. A mai rămas foarte puțin timp până la acest eveniment mult așteptat, de aceea grăbiți-vă pentru că au rămas foarte puține bilete", a spus el.

La sfârșitul spectacolului "OPUS" va fi lansat un nou album, care va include cele mai noi creații marca AKORD, dar și unele piese care au devenit deja celebre.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

 

Fluxul de știri
0