Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dan Puric: Şandramaua asta de Comunitate Europeană o să se facă praf şi pulbere

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Într-un interviu recent, îndrăgitul actor şi mărturisitor creştin Dan Puric s-a referit la ideologia impusă de Uniunea Europeană, ideologie prin care se urmăreşte distrugerea familiei, a credinţei, dar şi a naţiunilor. Potrivit actorului, „Babilonul” UE se va nărui.

BUCUREŞTI, 6 feb – Sputnik, Doina Crainic. Dan Puric a vorbit, într-un interviu recent realizat de Constantin Ghiţă, despre Comunitatea Europeană, care „nu are o filosofie, are o ideologie. O ideologie de tip comunism albastru, adică neomarxistă”.

La o astfel de ideologie manifestă rezistenţă un popor creştin, care crede în Dumnezeu, astfel că un obiectiv principal al acesteia este distrugerea credinţei.

„Un popor care este creştin-ortodox ca noi are instincte extraordinare de alergie vizavi de comunism. (…) Oculta internaţională atacă … familia şi credinţa. Noi nu mai suntem persoane. Noi suntem atomi sociali. Când tu eşti în raport cu Dumnezeu, tu ai putere personală! Poţi să dărâmi un imperiu de necredinţă. 12 desculţi au răsturnat un imperiu. Ei vor să ne ucidă puterea personală”, a spus actorul într-un interviu recent, care circulă pe reţelele de socializare.

Potrivit actorului, Comunitatea Europeană este „o cooperativă agricolă care nu are nimic în comun cu Europa adevărată”, iar Europa clasică, Europa culturii şi civilizaţiei, nu trebuie confundată cu acest construct, care este o falsă Europă, produsă în „laboratoarele astea demonice, marxiste”, chiar dacă sunt „pudrate cu drepturile omului şi cu democraţie”.

„Pe la 1936, Nichifor Crainic spunea: vrem o Europă unită, cu naţiuni diferite şi cu un cer comun. Este cerul creştin. Ceea ce propune Comunitatea europeană astăzi, şi cu diversitatea de sex, şi cu altele, sunt blasfemii”, comentează Puric.

Artistul s-a referit şi la jaful din România, spunând că din 1990 până astăzi s-a furat mai mult decât oricând în istorie.

„Ţara asta întotdeauna a fost pradă. Cam cât s-a furat: în 480 de ani de strivire otomană, 270 de tone de aur. În 280 de ani de strivire şi de ocupaţie austro-ungară, 800 de tone. În 30 de ani, din 1990 până acum, s-a scos din România de 3,3 ori mai mult decât toţi ăştia”, a spus actorul.

Potrivit lui Dan Puric, se urmăreşte distrugerea mătcii, a rădăcinii, a etnicităţii noastre, ceea ce reprezintă, de fapt, o „crimă împotriva umanităţii”, săvârşită „sub spectrul umanităţii”. Ideologilor neomarxişti „le e e frică de omul liber. De omul care are credinţă”, de aceea vor să distrugă matca, rostul: „Spinoza spunea că libertatea este necesitate cu rost. Rostul înseamnă matcă. Tu îmi ataci matca. Imi ataci libertatea de a fi român. (...) Ei vor să distrugă rădăcina, etnicitatea noastră”, subliniază artistul.

Șocant: Adevărul despre Europa, rostit de un celebru actor din România>>>

La finalul interviului, Puric a făcut şi o previziune, spunând că Uniunea Europeană va dispărea.

„Eu m-aş bucura foarte mult ca România să ia pe bune conducerea comunităţii europene, pentru că, cam în două-trei luni, Europa dispare. (…) Şandramaua asta de Comunitate Europeană o să se facă praf şi pulbere”, a încheiat cunoscutul actor.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0