Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Își vor uni oficial destinele la „Balul de Gheață”! Tatiana Spânu: Va fi un moment magic

© Sputnik / Rodion ProcaTatiana Spinu
Tatiana Spinu - Sputnik Moldova
Abonare
Au rămas zile numărate până la "Balul de Gheață", cel mai așteptat eveniment din această iarnă pentru interpreta Tatiana Spânu.
Își vor uni oficial destinele la „Balul de Gheață”! Tatiana Spânu: Va fi un moment magic

Pe 15 februarie, într-un local privat din Capitală, va avea loc cea de-a V-a ediție a "Balului de Gheață", organizat de interpreta Tatiana Spânu. Tânăra a mărturisit pentru Sputnik Moldova că ediția din acest an va fi una cu adevărat specială și inedită, pentru că la acest eveniment va avea loc înregistrarea căsătoriei cu alesul inimii sale, Andrei Rotaru.

Cum decurg pregătirile, a povestit chiar ea:

"Dacă anii precedenți eram întrebată unde este prințul meu, pentru că eram fără să vreau prințesa balului, în acest an, o să am chiar un rege alături de mine. În cadrul acestui eveniment va avea loc oficializarea căsătoriei noastre. Va fi un moment deosebit și magic, pentru că depunem tot efortul ca acest eveniment să fie unul spectaculos și de suflet", a declarat interpreta.

Mai mult decât atât, la eveniment vor participa mai mulți artiști renumiți din țară precum: frații Irina și Anatol Bivol, Cezara, Tatiana Heghea, Stela Botez, Aurica Cordineanu și alți interpreți cu renume.

Interpreta Tatiana Spânu susține că este o femeie fericită, iar alături de viitorul său soț, viața ei prinde un contur clar și luminos.

"Andrei mă susține în tot ceea ce fac și mă acceptă așa cum sunt. De când ne-am cunoscut, trăim într-o armonie perfectă și nu ne-am certat niciodată. Alături de el mă simt împlinită și declar ferm că mi-am găsit fericirea și armonia", a spus interpreta.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0