Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incredibil ce a făcut la Kiev Daniel Șveț, moldoveanul care a învins cancerul – Video

© Sputnik / OsmatescoDaniel Șveț Даниэль Швец
Daniel Șveț Даниэль Швец - Sputnik Moldova
Abonare
Daniel Șveț are 23 de ani și este originar din Republica Moldova. El a participat la prestigiosul concursul "Vocea Ucrainei", sezonul al nouălea, unde a interpretat "Nessun Dorma". În cadrul audiției pe nevăzute, toți cei patru membri ai juriului s-a întors, fiind plăcut surprinși de calitățile vocale ale lui Daniel Șveț.

CHIȘINĂU, 5 feb – Sputnik, S.P. Vom menționa că unul dintre membrii juriului este moldoveanul Dan Bălan, care s-a întors primul, dar pe care Daniel Șveț l-a ignorat, dar fiind că a acceptat să meargă în echipa lui Monatik.

Mai mult, moldoveanul a ținut să o îmbrățișeze și să o sărute pe frumoasa și focoasa Tina Karoli, care nu s-a lă-sat mult rugată.

Vom menționa că tânărul Daniel Șveț a fost diagnosticat cu leucemie când avea 16 ani. El spune că atunci a început să cânte și acest fapt l-a ajutat să învingă această cumplită boală, care a făcut atâtea victime.

Vom menționa că atunci când avea 20 de ani, Daniel Șveț a participat și la concursul "Românii au talent". Deși a primit patru de "da" de la jurați, la "Românii au talent" în 2017, el nu s-a bucurat de mare succes. Poate și pentru faptul că atunci el a interpretat piesa "Don't Believe Him... Just Watch!", pe când la Kiev a mers cu o piesă de operă forte: "Nessun Dorma" - o arie din actul final al operei "Turandot", compusa de Giacomo Puccini, aceasta fiind una dintre cele mai cunoscute arii pentru tenori dintre toate ariile de opera din toate timpurile.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0