Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Unde și când va avea loc ceremonia de rămas bun a lui Detsl

© Sputnik / Дмитрий Коробейников / Accesați arhiva multimediaRapperul Detsl (în stânga)
Rapperul Detsl (în stânga) - Sputnik Moldova
Abonare
Informația privind locul și ora în care fanii își vor putea lua rămas bun de la artist a fost publicată pe pagina acestuia de pe rețelele de socializare.

CHIȘINĂU, 4 feb – Sputnik. Rudele și prietenii, precum și fanii rapperului Detsl (numele adevărat – Kirill Tolmațki) își vor putea lua rămas bun de la artist pe data de 6 februarie la morga Spitalului Clinic Central (SCC) al Administrației președintelui Federației Ruse. Anunțul a fost publicat luni pe pagina oficială a artistului din rețeaua de socializare „В Контакте”.

„Ceremonia de adio a lui Kiril va avea loc pe 6 februarie, ora 11.00 la SCC, pe adresa: str. Mareșalul Timoșenko, 25”, se spune în postarea pe internet.

© Photo : Captură ecran / VK / Децл aka Le TrukInformația privind locul și ora în care fanii își vor putea lua rămas bun de la artist a fost publicată pe pagina acestuia de pe rețelele de socializare
Unde și când va avea loc ceremonia de rămas bun a lui Detsl - Sputnik Moldova
Informația privind locul și ora în care fanii își vor putea lua rămas bun de la artist a fost publicată pe pagina acestuia de pe rețelele de socializare

Detsl a decedat în noaptea de sâmbătă spre duminică la vârsta de 35 de ani, făcând stop cardiac după un concert susținut la Ijevsk.

Artistul s-a născut în 1983. Tatăl său, producătorul muzical Aleksandr Tolmațki, a fost cel care l-a ajutat să înregistreze primul album și să-și găsească numele de scenă.

Ultimul album al lui Detsl „Неважно кто там у руля” („Indiferent cine este la cârmă”) a apărut în noiembrie 2018. Artistul a fost menționat cu premiul „Gramofonul de Aur” (2001). În 2005 i s-a născut fiul Anatoli.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0