Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Captură impresionantă – Vezi ce au încercat să introducă în țară doi indivizi (Video)

Abonare
Vameșii de la Punctul de Trecere a Frontierei Leușeni au rămas mască după ce au verificat un autocar de pe cursa Portugalia – Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 5 feb – Sputnik. Piese auto de contrabandă, în valoare de aproape 900 de mii de lei, au fost depistate într-un autocar de pasageri și colete.

Au încercat să introducă ilegal în țară piese auto în valoare de 895 000 de lei, camuflându-le printre bagajele neînsoțite.

Este vorba despre administratorul unei companii de transport de pasageri de pe cursa Portugalia - Republica Moldova și unul dintre șoferii acesteia.

Bărbații au ascuns bunurile în cutii și genți, pe care le-au sigilat și disimulat printre alte bagaje cu bunuri de uz personal. Indivizii au fost descoperiți de vameșii PTF Leușeni.

Astfel, în cadrul controlului, dispus în baza analizei de risc, ofițerii vamali au depistat 160 de piese auto (volane, sisteme de navigație GPS, panouri de control, display-uri auto, faruri și altele), toate cu însemnele unei renumite mărci de automobile.

Pe acest caz a fost inițiat un dosar penal, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii arii infracționale și tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate.

Dacă vor fi găsiți vinovații, inculpații riscă până la 10 ani de închisoare.

© Photo : Serviciul Vamal al Republicii MoldovaPiese auto de contrabandă
Captură impresionantă – Vezi ce au încercat să introducă în țară doi indivizi (Video) - Sputnik Moldova
Piese auto de contrabandă

Urmariți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0