Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

La un pas de prăbușire: Imagini teribile cu microbuzul de pe linia 186 - Video

© Sputnik / Miroslav RotariIndicator str. Ismail
Indicator str. Ismail - Sputnik Moldova
Abonare
Imagini teribile, publicate de Poliția Capitalei - momentul accidentului cu implicarea unui microbuz de pe linia 186. Microbuzul a fost la un pas de a se prăbuși de pe podul de pe strada Ismail.

CHIȘINĂU, 4 feb - Sputnik. Un microbuz în care se afla șoferul și doi pasageri a fost la un pas de a se prăbuși de pe podul de pe strada Ismail din Capitală, ciocnindu-se violent de un stâlp. Mai multe detalii a oferit șeful poliției municipale, Silviu Mușuc, în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor primăriei.

”Toate persoanele care se aflau în unitatea de transport erau în stare de ebrietate. Persoana care conducea unitatea de transport era, la fel, în stare de ebrietate. În urma examinării cazului va fi intentat un dosar penal, conform articolului 264 1”, a declarat Mușuc.

Imagini de la fața locului au fost postate imediat pe rețelele de socializare. Internauții spun că în microbuz se aflau trei bărbați, aceștia s-au ales cu o sperietură zdravănă.

Accidentul s-a produs la ora 13:55, pe strada Ismail. Un Mercedes, șoferul căruia a pierdut controlul volanului s-a lovit în parapet. Conducătorul auto și cei doi pasageri s-au ales cu traumatisme ușoare. Oamenii legii au stabilit că șoferul se afla în stare avansată de ebrietate.

Pe acest caz va fi intentat un dosar penal. Conducerea mijlocului de transport de către o persoană care se află în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat se pedepsește cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0