Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incredibil: Iată ce au descoperit vameșii în valizele a doi moldoveni - Foto

Abonare
Un moldovean care pleca spre Londra, iar altul spre Varșovia au încercat să-i ducă de nas pe vameșii moldoveni, însă nu l-a reușit. Iată ce aveau cei doi în valiză - foto.

CHIȘINĂU, 4 feb - Sputnik. Duminică, vameșii moldoveni de la Aeroportul Internațional Chișinău au contracarat două tentative de contrabandă cu țigări. Doi moldoveni au încercat să scoată din țară 11 mi de țigarete.

Potrivit oamenilor legii, 8 mii 400 de țigarete au fost găsite în valiza unu pasager care se îndrepta spre Londra, iar alte 2 mii 600 de țigarete - în valiza unui pasager care mergea la Varșovia.

Țigaretele au fost descoperite în cadrul scanării bagajelor de cală, dar prezența acestora a fost semnalată și de câinele specializat, aflat în dotarea Serviciului Vamal.

Loturile au fost ridicate în vederea confiscării, iar cei doi bărbați s-au ales cu amenzi de 3 250 de lei fiecare.

Potrivit datelor statistice oficiale, de la începutul anului curent, au fost ridicate 129 de mii 360 de țigarete de contrabandă.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0