Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un avion de tip Cessna s-a prăbușit peste case: Două persoane și-au pierdut viața

© AFP 2022 / PAUL J. RICHARDSПолиция США
Полиция США - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Tragedia aviatică în care a fost implicat un avion ușor Cessna 414А a avut loc în sudul Californiei, SUA. Imagini foto și video de la locul tragediei au fost publicate pe rețelele de socializare.

CHIȘINĂU, 4 feb - Sputnik. Două persoane și-au pierdut viața în urma prăbușirii unui avion de mici dimensiuni în sudul statului California (SUA), au comunicat pompierii districtului Orange.

Aparatul de zbor s-a prăbușit peste o casă particulară în orașul Yorba-Linda, după care a urmat o explozie și s-a declanșat un incendiu. 

Motorul, elicea și părți din corpul avionului au așuns în curțile caselor învecinate.

”A fost afectată o clădire. Două persoane au decedat, alte două persoane care au avut de suferit au fost transportate la spitalul din localitate”, a comunicat pe Twitter unul dintre pompierii serviciului.

​Catastrofa aviatică s-a produs în aprepiere de o școală primară.

Potrivit informației postului de televiziune CBS, avionul Cessna 414A a decolat de pe un aeroport din districtul Orange și s-a prăbușit duminică aproximativ la ora locală 14:00 (luni, aproximativ la 01:00 ora md.)

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0