Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoza meteo: Vreme schimbătoare în această săptămână - Iată ce ne așteaptă

© Sputnik / Miroslav RotariIarna
Iarna - Sputnik Moldova
Abonare
Săptămână aceasta, vom avea temperaturi pozitive în toată țara, însă cele nocturne vor fi în scădere.

CHIȘINĂU, 4 feb - Sputnik. Astăzi, în toată țara cerul va fi noros. La Briceni și Soroca vor fi +7 grade Celsius, iar la Bălți și Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol și Leova se așteaptă 10 grade, iar la Comrat 11. La Cahul maxima va fi de 12 grade.

Femeie - poză simbol - Sputnik Moldova
Societate
Iată cum arată cea mai sexy prezentatoare meteo din lume - Foto

În Capitală, se vor înregistra +10 grade Celsius. În următoarele zile, vremea se va răci ușor. Meteorologii prognozează maxime de până la +4 grade Celsius și cer noros.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Roma vor fi ploi cu descărcări electrice și 12 grade Celsius. La Madrid se așteaptă opt grade, iar la Paris și Londra - câte șase grade. La Berlin va ninge și se vor înregistra doar +2 grade. La Belgrad maxima va fi de 15 grade, iar la Budapesta de 12 grade.

La Varșovia termometrele vor arăta șapte grade, iar la Viena cu un grad mai puțin. La Praga va ninge și seva înregistra +1 grad. La Atena cerul va fi variabil și 19 grade. În capitala României se așteaptă 12 grade, iar la Ankara - zece grade. La Kiev și Moscova se vor înregistra patru și, respectiv, două grade Celsius.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0