Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Horoscop 2019: Luna februarie vine cu schimbări importante pentru toți nativii

© Sputnik / Miroslav RotariCristina Oxentii
Cristina Oxentii - Sputnik Moldova
Abonare
Luna februarie 2019 vine cu aspecte pozitive pentru nativi, dar și cu unele avertismente, a declarat pentru Sputnik Moldova astrologul Cristina Oxentii.
Horoscop 2019: Luna februarie vine cu schimbări importante pentru toți nativii

Februarie, cea mai scurtă lună din an, aduce schimbări pentru aproape toate zodiile. Totodată, aceasta va fi o lună dinamică, în care se reconfigurează anturajul, apar oameni noi, idei noi, propuneri și multă activitate socială.

„Februarie ne pune pe treabă, pentru că este o lună destul de încărcată emoțional, în care avem posibilitatea să rezolvăm multe lucruri pe care nu am reușit să le clarificăm până în prezent. Pe parcursul acestei luni trebuie să punem baza acțiunilor importante pe care vrem să le realizăm în 2019. Este o perioadă favorabilă pentru a purta negocieri, a semna contracte, a schița un proiect sau pentru a aplica la diverse cursuri”, a relatat Cristina Oxentii.

Pe 4 februarie, Venus intră în Capricorn și va aduce zodiile cu picioarele pe pământ în ceea ce privește viața sentimentală. Romantismul va fi pe un plan secundar, iar în prim plan vor rămâne oportunitățile profesionale și financiare. Pe 10 februarie, Mercur intră în Pești, ceea ce înseamnă că zodiile vor fi nehotărâte atunci când vor avea de luat decizii, iar răbdarea le va fi pusă la încercare. Pe 14 februarie, Marte intră în Taur și aduce mai multă stabilitate financiară.

Pe 18 februarie, Soarele intră și el în Pești și fiecare semn zodiacal va simți efectele acestei conjuncturi astrale într-o anumită măsură pe plan sentimental, acolo unde vor avea parte de surprize plăcute.

Spre sfârșitul lunii, pe 19 februarie, Luna Plină se va afla pe axa Pești-Fecioară și va ajuta semnele zodiacale să se organizeze mult mai bine și să își facă ordine în gânduri.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0