Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Unde, cum și cu cine se odihnesc cele mai sexy moldovence – Fotografii incendiare

© Sputnik / Алексей Куденко / Accesați arhiva multimediaНоги
Ноги - Sputnik Moldova
Abonare
Cunoscute frumuseți din Moldova s-au dezgolit pe plajă: Iată cum arată acestea.

CHIȘINĂU, 23 iul — Sputnik. Sunt frumoase, populare și captează toate privirile pe plajă. Vorbim femei cunoscute și foarte frumoase din țara noastră. Acestea nu se sfiesc să publice pe conturile lor de Instagram fotografii de vacanță, în care apar dezgolite pe plaje din întreaga lume. 

1. Doina Ciobanu 

Doina este un personaj cunoscut și un model pentru multe tinere din Moldova. Aceasta s-a remarcat încă de pe băncile liceului, când și-a lansat un blog de modă. Ulterior, tânăra s-a mutat la Londra. Acolo a reușit să obțină colaborări cu case mari de modă și să meargă la petrecerile la care ajung cele mai cunoscute vedete internaționale. Tânăra călătorește mult și nu ezită să publice fotografii din vacanță pe Instagram. În această vară ea a ajuns în Spania. 

Heat wave @apmmonaco 🐳 #APMMonaco #APMFunCrazyLove 📸@fashionising

Публикация от Doina Ciobanu | Дойна (@doina) 16 Июл 2018 в 10:42 PDT

2. Nicoleta Nucă 

Interpreta originară din Moldova, Nicoleta Nucă, se pare că are programul prea încărcat ca să mai meargă și în vacanță. Cu toate acestea, tânăra a reușit să-și etaleze formele voluptoase la piscină. Interpreta a slăbit foarte mult de când a devenit vedetă. Merge la sala de forță regulat, ceea ce a ajutat-o să arate extraordinar. 

Summer 🤩☀️ #summer2018 #tan #bronze #pool

Публикация от Nicoleta Nuca (@nicoletanuca) 14 Июл 2018 в 10:01 PDT

3. Diana Curmei 

Bloggerul Diana Curmei a ales să se bronzeze pe plajele din Bali. Aceasta are o vacanță activă alături de iubitul ei. Ea a reușit să viziteze mai multe locuri pitorești și a făcut poze în ipostaze sexy, pe care le-a publicat pe Instagram. 

💦

Публикация от Diana Curmei (@easyneon) 5 Июл 2018 в 7:49 PDT

4. Nicoleta Buru

Și bloggerul Nicoleta Buru a plecat în vacanță. De această dată ea a ales Abu Dhabi. Nicoleta a mers în deșert și a pozat pe fundalul cămilelor. 

The beauty of the desert is the sense that there is room enough and time enough 😊🐫🐪

Публикация от Nicoleta Buru (@reinventyourself) 26 Мар 2018 в 10:56 PDT

5. Mia Beschieri 

Mia Beschieri este și ea blogger. Tânăra este originară din Republica Moldova, dar este stabilită de mai mulți ani în Italia. Aceasta adoră să călătorească împreună cu iubitul ei. În această vară cei doi au reușit să viziteze mai multe locuri frumoase din Italia. 

6. Cristina Gheicean

Jurnalista Cristina Gheiceanu este foarte activă pe Instagram. Aceasta își împarte cu prietenii virtuale secretele din domeniul frumuseții și nu doar. Recent tânăra a fost în vacanță cu iubitul ei, în Italia. 

Fluxul de știri
0