Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Reținere ca în filme: A fost nevoie de intervenția mascaților de la ”Fulger”- Video

© Photo : Captura video: Unitatea de GardăReţinuţi cu suportul BPDS “Fulger”, pentru săvârşirea jafurilor la staţiile peco
Reţinuţi cu suportul BPDS “Fulger”, pentru săvârşirea jafurilor la staţiile peco - Sputnik Moldova
Abonare
O grupare specializată în comercializarea armelor și munițiilor a fost destructurată de oamenii legii.

CHIȘINĂU, 1 feb – Sputnik. Oamenii legii au desfășurat cinci percheziții în cadrul unei cauze penale pornite pe faptul păstrării ilegale și comercializării de arme și muniții de către membrii unei grupări criminale.

Droguri - Sputnik Moldova
Societate
Sportivi de performanță din Moldova, membrii ai mafiei drogurilor - Video

În urma acțiunilor de urmărire penală și a acțiunilor speciale de investigație s-a stabilit că, în perioada 2017-2018, membrii grupării ar fi obținut ilegal arme și muniții pe care urmau să le comercializeze.

Activitatea infracțională a grupării a fost investigată cu mijloace tehnice speciale, urmărire vizuală, investigație sub acoperire, inclusiv prin comercializarea unor arme. Poliția a reținut un bărbat de 57 de ani, alți doi fiind anunțați în căutare.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru purtarea, păstrarea, procurarea, fabricarea, repararea sau comercializarea ilegală a armelor şi munițiilor și sustragerea lor. Conform legislației, persoana culpabilă de comiterea unei asemenea infracțiuni riscă închisoare de până  la șapte ani.

Acțiunile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii cu Destinație Specială „Fulger”.

Urmărește-ne pe rețeaua de socializare Sputnik Moldova pe OK.

Fluxul de știri
0