Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tragedie într-un sat din raionul Leova: Trei persoane au ars de vii

© Photo : Facebook / IGSUIncendiu în satul Tomai, Leova
Incendiu în satul Tomai, Leova - Sputnik Moldova
Abonare
Doi maturi și un copil de 11 ani au ars de vii într-un incendiu. Tragedia s-a produs în satul Tomai din raionul Leova.

CHIȘINĂU, 31 ian - Sputnik. Trei persoane, printre care și un copil, și-au pierdut viața într-un incendiu. Tragedia a avut loc în satul Tomai din raionul Leova.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, incendiul s-a produs într-o casă din localitatea respectivă. Pompierii au fost alertați la ora 02:55.

”La fața locului au fost îndreptate două autospeciale de intervenție. Salvatori si pompieri au depistat cadavrele a trei persoane: a unui bărbat de 78 de ani, a unei femei de 46 de ani și a unui băiat de 11 ani”, anunță Instituția printr-un comunicat.

Oamenii legii urmează să stabilească cauzele producerii tragediei. La fața locului s-au deplasat specialiști din cadrul Laboratorului Experimental Antiincendiar.

De la începutul acestui an, în Republica Moldova s-au produs 168 de incendii, în urma cărora și-au pierdut viața 29 de persoane inclusiv un minor.

Fluxul de știri
0