Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

E gratuit! Training pentru cei ce vor să-și dezvolte abilitățile și să crească profesional

© Photo : Facebook / Moraru DianaMoraru Diana
Moraru Diana - Sputnik Moldova
Abonare
Află direct de la profesioniști cum să obții ceea ce-și dorești de la viață, dar și ce trebuie să faci pentru ați atinge scopurile.
E gratuit! Training pentru cei ce vor să-și dezvolte abilitățile și să crească profesional

Moldovenii interesați de dezvoltare personală și creștere în carieră sunt așteptați pe 7 februarie la workshop-ul Coaching Support Group, organizat de Noble Manhattan Coaching. Pe parcursul celor două ore, cât va dura seminarul, participanții vor afla direct de la trainerul în dezvoltare personală Angela Stafii cum să obțină succes în ceea ce fac, dar și ce trebuie să facă pentru a-și atinge scopurile. Cert este că evenimentul va fi organizat după un format adus din Marea Britanie de către Diana Moraru, o tânără din Republica Moldova stabilită în Londra de mai bine de opt ani.

„De când am început să facem workshop-urile „Introducere in Coaching”, la Chișinău, am observat că oamenii nu-și cunosc valorile, nu știu ce-i reprezintă pe ei și ce este cu adevărat important pentru ei. De aceea am considerat că este bine să începem cu acest subiect, deoarece, odată ce-ți descoperi valorile, poți trece cu ușurință la etapa următoare. Fiindcă nu este suficient să avem scopuri, trebuie să mai și parcurgem drumul corect pentru a ne atinge scopurile”, a declarat organizatoarea seminarului, Diana Moraru.

Astfel, participanții vor avea posibilitatea să învețe cum să-și identifice adevăratele valori, dar și să înțeleagă care este importanța acestora în viața personală și profesională.

„Dacă aș întreba un grup de oameni ce este important în viața lor sau cum își trăiesc valorile în fiecare zi, puțini mi-ar răspunde prompt, fără a sta pe gânduri. Asta spune că oamenii nu prea își cunosc valorile și nu știu de unde să pornească”, a adăugat Diana Moraru.

Totodată, participanții vor avea posibilitatea să beneficieze de o sesiune de coaching gratuit, în urma căreia vor învăța cum să depășească barierele care apar în creșterea profesională.

„În a doua parte a seminarului, participanții vor lucra în grupuri, vor învăța instrumente și tehnici de coaching și vor primi soluții la problemele cu care se confruntă în viața profesională”, conchide organizatoarea seminarului, Diana Moraru.

Seminarul va începe la ora 18:30 și va dura două ore. Cert este că intrarea va fi liberă, doar că cei care doresc să participe la eveniment trebuie sa completeze un formular pe care-l găsesc în mediul online.

„Avem doar 60 de locuri. Respectiv, cei care vor să participe la seminar trebuie să completeze formularul plasat pe pagina de Facebook - Coaching în Chișinău”, adaugă Diana Moraru.

Scoala de coaching Noble Manhattan Coaching a fost înființată în 1993, în Marea Britanie, și este activă în 28 de țări din Europa, America, Asia, Australia și Africa. Noble Manhattan Group oferă cursuri și certificări de coaching și de formare coachi în organizații profesionale. Programele Noble Manhattan Coaching sunt acreditate de Federația Internațională de Coaching, Institutul Internațional de Coaching și Mentoring, Institutul de Leadership și Management, precum și Autoritatea Internaționala de Coaching și Mentoring.

Autor: Silvia Zavadovschi

Urmărește-ne pe rețeaua de socializare Sputnik Moldova pe OK.

Fluxul de știri
0