Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Neînfricați ai cerului: Un bombardier rusesc a băgat în sperieți un pilot NATO - Video

© Sputnik / Maxim BlinovAvionul de luptă multirol Su-27 al grupului de pilotaj „Russkie Viteazi”, fotografie de arhivă
Avionul de luptă multirol Su-27 al grupului de pilotaj „Russkie Viteazi”, fotografie de arhivă - Sputnik Moldova
Abonare
Pe rețelele de socializare este comentată intens o înregistrare video în care un avion NATO este alungat de către un bombardier rusesc Su-27.

CHIȘINĂU, 31 ian – Sputnik. Pe rețelele de socializare din Rusia, utilizatorii discută aprins o postare video în care un avion de vânătoare Su-27 al Aviației Militare a Federației Ruse a gonit din preajma grupului special de zbor „Rossia” un bombardier F-16 care aparține unei țări NATO. Filmulețul a fost publicat de utilizatorul Twitter @o_gilvi.

În imagini se vede cum avionul Alianței Nord-Atlantice se apropie de aeronava guvernamentală, însă în acest moment, chiar alături de el, apare dintr-odată un Su-27, forțând aeronava F-16 să o ia brusc în altă parte.

Profesionalismul piloților ruși a provocat o reacție aprinsă printre utilizatorii rețelei. Aceștia au menționat că Su-27 este superior avionului NATO nu doar ca putere și posibilități de manevrare, ci și ca aspect exterior.

Internauții, foarte impresionați, au scris cuvinte de laudă și încurajare la adresa pilotului rus.

Se menționează că incidentul care apare în înregistrarea video s-a produs în luna iunie 2017. Avioanele NATO au încercat să urmărească aeronava în timp ce aceasta se îndrepta spre Kaliningrad. 

Fluxul de știri
0