Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ultima oră: Vladimir Putin i-a făcut o promisiune importantă lui Igor Dodon

© Sputnik / Сергей Мамонтов / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин встретился с президентом Молдавии И. Додоном
Президент РФ В. Путин встретился с президентом Молдавии И. Додоном - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Federației Ruse i-a făcut o promisiune importantă lui Igor Dodon, care ține de relațiile comerciale dintre Moldova și Rusia.

CHIȘINĂU, 30 ian - Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, nu exclude că regulile privind comerțul cu fructe și legume dar și cel din sectorul vitivinicol dintre Moldova și Federația Rusă ar putea fi prelungite și după luna martie 2019.

”Am luat o decizie suplimentară cu privire la producția de fructe și legume, la rugămintea dumneavoastră, la fel și în privința producției de vin. Ne-am înțeles că aceste decizii sunt reflectate în Hotărârea guvernului (Federației Ruse) și vor fi valabile până la sfârșitul lunii martie a acestui an", a precizat șeful statului rus la întrevederea cu președintele moldovean Igor Dodon.

De asemenea, Putin a dat asigurări că ”vom monitoriza împreună cum decurg lucrurile, vom lua o decizie cum vom proceda mai departe”.

Fluxul de știri
0