Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Zeci de moldovence cu buzele mutilate: Povești cutremurătoare – Foto

Abonare
Mai multe femei au mers să-și mărească buzele la un medic din Capitală, dar au rămas cu buzele mutilate.

CHIȘINĂU, 30 ian – Sputnik. Femeile mereu au fost preocupate de felul în care arată și au învestit ultimul bănuț pentru procedurile de înfrumusețare.

Puține însă sunt femeile care se interesează ce fel de preparate le sunt injectate în față. Așa se face că multe dintre ele rămân cu un gust amar în urma intervențiilor, iar costurile de recuperare sunt de zece ori mai mari decât procedura în sine.

De asta s-au convins zeci de femei, dar și bărbați din țara noastră care au mers în cabinetul unei esteticiane din Chișinău pentru a-și mări buzele sau pentru a-și corecta unele imperfecțiuni de pe față. Procedură care a costat între 100 și 150 de euro.

De serviciile acestui specialist a beneficiat și fiica omului de afaceri Dorin Damir pe când avea 15 ani. Tânăra a povestit într-un live pe Instagram că i-a fost injectat în buze bio polimer, o substanță sintetică cunoscută pentru utilizarea sa în diverse domenii și industrii, de la confecționarea jucăriilor și avioanelor, până la implanturi și droguri.

Gabriela spune că abia acum, la 24 de ani, a aflat că i-a fost injectat acest produs în buze. Potrivit ei, substanța este toxică pentru organism și poate migra în tot corpul. Tânăra a primit mesaje de la zeci de fete care au fost la același specialist și care au rămas cu buzele deformate. Unele au scris că au fost nevoite să apeleze la intervenții chirurgicale pentru a remedia problema.

Fetele au observat că buzele se deformează, apar noduli, dar și infecții. Potrivit tinerei, clientele salonului nu erau informate despre faptul că polimerul are proprietatea de a „migra” sub piele, iar dacă ajunge la creier poate provoca chiar și decesul persoanei.

Contactată de Sputnik Moldova, medicul cosmetolog nu ne-a răspuns la telefon, iar persoana de la recepția salonului la care lucrează a declarat că femeia a plecat în concediu și va reveni peste o săptămână. Gabriela Damir a spus că o va ataca în judecată pe Olga Țurcan, menționând că prin acest fel dorește să ajute toate clientele care au avut de suferit de pe urma procedurilor.

Fluxul de știri
0