Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Întrevedere la Moscova: Ce a discutat Dodon cu șeful Gasprom-ului - Video

© Photo : Facebook / Igor DodonPreședintele Igor Dodon și șeful ”Gazprom”, Alexei Miller
Președintele Igor Dodon și șeful ”Gazprom”, Alexei Miller - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul vizitei sale de două zile la Moscova, președintele Dodon s-a întâlnit cu șeful Gazprom-ului - iată despre ce au discutat.

CHIȘINĂU, 30 ian - Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, se află într-o vizită de lucru la Moscova. În cadrul vizitei de două zile, șeful statului va avea întrevederi cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, cu Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kiril, și cu alți oficiali ruși.

În cadrul întrevederii de miercuri cu președintele consiliului de administrare al companiei „Gazprom”, Dodon a discutat chestiuni ce țin de livrarea gazelor naturale din Federația Rusă în Moldova.

”Am avut o întrevedere cu președintele consiliului de administrare al companiei „Gazprom”, Alexei Miller. Am discutat chestiuni privind livrarea gazelor naturale din Federația Rusă în Moldova și formarea politicii de prețuri pentru îmbunătățirea situației consumatorului moldovean”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Totodată, președintele moldovean i-a mulțumit lui Alexei Miller pentru ”atitudinea respectuoasă față de Moldova și poporul moldovenesc” și au convenit să continue discuțiile cu privire la realizarea unei colaborări reciproc-avantajoase.

Fluxul de știri
0