Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mai mulți șoferi au ajuns cu mașinile în șanț: Salvatorii au intervenit în zeci de cazuri

Abonare
Angajații IGSU au scos din nămeți mai multe mașini care au derapat de pe carosabil.

CHIȘINĂU, 29 ian – Sputnik. Potrivit informației Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au fost solicitați în 10 situații pentru a efectua lucrări de tractare a autoturismelor.

Viscol - Sputnik Moldova
Societate
Asta, doar la noi: Iată cum este presărat nisipul pe șosele – Video

Angajații Inspectoratului au venit în ajutor oamenilor aflați în dificultate în raioanele: Fălești, Ungheni, UTA Gagauzia, Ștefan Vodă, Anenii Noi, Cimișlia. Astfel, în apropierea satului Cobusca Nouă a raionului Anenii Noi, salvatorii au efectuat lucrări de tractare a două autoturisme derapate.

Apelul a fost înregistrat la ora 00:54. La fața locului a intervenit efectivul unității salvatori și pompieri Anenii Noi, care a stabilit că într-o mașină care a derapat se afla o femeie însărcinată care s-a rătăcit deplasându-se spre raionul Criuleni.

Сonform IGSU, salvatorii au efectuat misiunea în cel mai scurt timp, iar femeia nu a avut de suferit. Mai mult, în localitatea Popeasca, Ștefan Vodă, Valea Perjei, Cimișlia, dar și în satul Bugeac a raionului Comrat, angajații IGSU au ajutat echipajele serviciului medical să ajungă la pacienți.

IGSU în acțiune: Intervențiile în forță a salvatorilor și pompierilor – Foto>>>

Potrivit datelor Administraţiei de Stat a Drumurilor, pe parcursul zilei de 28 ianuarie, la lucrările de deszăpezire și împrăștierea a materialului antiderapant pe partea carosabilă au fost implicate 152 de unităţi de tehnică și 211 persoane, fiind împrăștiate circa 444 de tone de material antiderapant.

Drumurile în țară sunt practicabile și se circulă în condiții de iarnă. În situații de risc cetățenii sunt rugați să apeleze serviciul 112.

Fluxul de știri
0