Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Important: Tehnologia 5G, în Moldova - Pavel Filip oferă detalii

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaO companie chineză, interesată să investească în tehnologia 5G în Republica Moldova
O companie chineză, interesată să investească în tehnologia 5G în Republica Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Guvernul anunță că Gigantul chinez ZTE vrea să investească în implementarea tehnologiei 5G în Republica Moldova. Premierul Filip oferă detalii.

CHIȘINĂU, 29 ian - Sputnik. O companie chinezească este interesată să investească în tehnologia 5G în Republica Moldova, anunțul a fost făcut astăzi în cadrul unei întrevederi a companiei cu premierul Pavel Filip.

Premierul a salutat intenția investitorului, menționând că promovarea noilor tehnologii, dar și implementarea unor proiecte de anvergură în acest sector sunt prioritare.

”O să aveți suportul necesar și toată deschiderea din partea echipei guvernamentale. Dacă o să depunem cu toții efort, vom vedea extinderea și dezvoltarea companiei ZTE în țara noastră”, a spus premierul.

La rândul lor, reprezentanții companiei au vorbit despre planurile lor investiționale, menționând că acțiunile Guvernului încurajează noile investiții.

ZTE este o companie chineză cu afaceri în peste 160 de țări și un număr de circa 75 de mii de angajați.

Fluxul de știri
0