Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Premieră la ”Fabricat în Moldova”: Iată ce au pregătit organizatorii în acest an

© Sputnik / OsmatescoCarolina Chiper
Carolina Chiper  - Sputnik Moldova
Abonare
Carolina Chiper, reprezentantul Camerei de Comerț și Industrie a vorbit, în cadrul emisiunii ”Sputnik Matinal”, despre noutățile celei de-a 18-a ediții a expoziției ”Fabricat în Moldova”.
Premieră la ”Fabricat în Moldova”. Iată ce au pregătit organizatorii în acest an

În perioada 30 ianuarie-3 februarie, în Capitală se va desfășura expoziția ”Fabricat în Moldova”, la care vor participa 450 de companii. Față de 2018, la eveniment vor fi prezenți cu 50 de producători mai mult. Detalii despre ediția din acest an a oferit, în cadrul emisiunii ”Sputnik Matinal”, Carolina Chiper, șefa Direcției Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții din cadrul Camerei de Comerț și Industrie.

Pentru prima dată, la expoziția ”Fabricat în Moldova” participă companii din Transnistria. De asemenea, la eveniment va fi prezent un număr mare de agenți economici din Găgăuzia.

”La ediția din acest an participă mai multe raioane. Avem 19 raioane în plus. Avem o suprafață mare ocupată de agenții economici din Găgăuzia. Dacă anul trecut erau prezenți pe o suprafață de 110 metri pătrați, în acest an vor fi prezenți pe o suprafață de 230 de metri pătrați. Pentru prima dată, avem  șapte companii din Transnistria. O altă noutate este că la expoziție vor veni mai multe delegații. În acest an, am încercat să lansăm o bursă de contacte separate, ca toate delegațiile să poată discuta cu reprezentanții companiilor chiar la standuri.  Creăm condiții ca participanții să-și poată promova produsele și, în același timp, să stabilească relații de colaborare cu oamenii de afaceri din străinătate”, a povestit Carolina Chiper.

În perioada 30 ianuarie-3 februarie va fi organizată cea de-a 18-a ediție a expoziției ”Fabricat în Moldova”. Anul trecut, evenimentul a fost vizitat de 50 de mii de persoane.

Autor: Maria Dimineț

Fluxul de știri
0