Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Fericirea iubește liniștea: O interpretă de la noi s-a căsătorit în secret

© Sputnik / OsmatescoDana Marchitan și Radu Zaplitnâi
Dana Marchitan și Radu Zaplitnâi - Sputnik Moldova
Abonare
Din domnișoara Marchitan a devenit doamna Zaplitnâi. Interpreta de muzică ușoară Dana Marchitan s-a căsătorit cu Radu Zaplitnâi, moldoveanul care de 25 de ani este stabilit în Italia.
Fericirea iubește liniștea: O interpretă de la noi s-a căsătorit în secret

În cadrul emisiunii "Intersecții", interpreta de muzică ușoară Dana Marchitan și soțul ei Radu Zaplitnâi au relatat în exclusivitate cum a început istoria lor de dragoste și când au hotărât să-și unească destinele oficial.

Interpreta Dana Marchitan a povestit cu lux de amănunte cum l-a cunoscut pe Radu Zaplitnâi. Aflându-se într-o călătorie în Veneția, un prieten comun i-a făcut cunoștință actualilor soți. Radu Zaplitnâi este vicepreședintele Asociației Gondolierilor din Veneția și i-a propus interpretei să cânte pe o gondolă din Veneția și de atunci s-a îndrăgostit de vocea și carisma interpretei.

"Am ajutat și am oferit de lucru multor moldoveni când aveam posibilitatea. Momentul în care a venit Dana în vizită, invitată de prietenul nostru comun,  i-am oferit oportunitatea să cânte pe gondolă, mai ales că aveam nevoie de cineva, în acest fel ne-am cunoscut și ne-am apropiat sufletește", a declarat Radu Zaplitnâi.

Au hotărât să-și unească destinele oficial în luna noiembrie 2018. Au sărbătorit acest eveniment important din viața lor într-un cerc restrâns de prieteni, într-un local din Chișinău.

"Am semnat certificatul de căsătorie la un oficiu de stare civilă din Capitală, fără nași și cumetri. Nu am făcut o petrecere luxoasă. Suntem fericiți că ne-am unit destinele. Radu este un bărbat în care poți avea încredere", a dezvăluit interpreta.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0