Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident înfiorător: Un copil de doar șase luni și un matur și-au pierdut viața – Video

CC0 / Pixabay / Pexels / Младенец
Младенец - Sputnik Moldova
Abonare
Presa locală și internauții au transmis că cu puțin timp în urmă, la Bardar, sat din raionul Ialoveni, aflat în apropiere de Capitală, a avut loc un accident cumplit, în care au decedat două persoane, printre care și un sugaci de doar șase luni.

CHIȘINĂU, 26 ian – Sputnik, S.P. Poliția a relatat că accidentul s-a produs între două automobile, una de marca Dacia, iar alta Peugeot. Și anume, Dacia a ieșit la depășire, a derapat și a lovit frontal Peugeot-ul.

Oamenii legii au mai precizat că automobilul de marca Dacia era condus de un bărbat de 31 de ani, care se îndrepta spre Chișinău și venea dinspre Hâncești. Alături de el erau un pasager 21 de ani.

În Peugeot-ul care a fost lovit violent se aflau șase oameni: șoferul de 33 de ani, două femei de 31 și, respectiv, 26 de ani, un bărbat de 57 de ani și doi minori - o fetiță de șase anișori și un bebeluș născut în anul 2018.

Impactul a fost fatal pentru șoferul mașinii care a decedat pe loc, iar bebelușul a murit în drum spre spital. Ceilalți pasageri au fost transportați la spital cu diverse traumatisme.

Fluxul de știri
0