Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nu scăpăm de vreme rea: Prognoza meteo pentru sfârșitul săptămânii

© Photo : Primăria municipiului ChişinăuDeszăpezirea și circulația transportului public
Deszăpezirea și circulația transportului public - Sputnik Moldova
Abonare
De noaptea trecută, condițiile meteo în Moldova sunt extrem de dificile. Din cauza lapoviței și gerului, drumurile au fost acoperite de polei, iar situația nu se va schimba esențial în zilele următoare.

CHIȘINĂU, 25 ian – Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat informează că mâine vor continua să cadă precipitații mixte, dar de o intensitate mai redusă.

Ghețuș - Sputnik Moldova
Societate
Perioada glacială: Chișinăul, devenit un oraș pustiu în doar o singură noapte

Temperaturile pe parcursul zilei de sâmbătă vor urca până la valori maxime de +1..+3 grade Celsius. Noaptea acestea vor coborî până la minime de -5..-7 grade. În aceste condiții, pe drumuri se va forma în continuare ghețuș.

Și duminică va ninge slab în aproape toată țara, în sud va fi lapoviță. De săptămâna viitoare, temperaturile vor fi în creștere.

În contextul condițiilor meteo foarte dificile, autoritățile le recomandă conducătorilor auto să fie prudenți, să-și echipeze în mod corespunzător mijloacele te transport și să nu pornească la drum dacă acest lucru nu este absolut necesar.

© Photo : SHSPrognoza Meteo pentru următoarele zile
Nu scăpăm de vreme rea: Prognoza meteo pentru sfârșitul săptămânii - Sputnik Moldova
Prognoza Meteo pentru următoarele zile
Fluxul de știri
0