Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Transport nocturn: Câte troleibuze vor circula prin Chișinău după miezul nopții

© Sputnik / Николай КостыркинCu troleibuzul prin nămeți
Cu troleibuzul prin nămeți - Sputnik Moldova
Abonare
Pe o nouă linie de troleibuz din Capitală (a treia deja) mașinile vor circula chiar și după ora 24:00.

CHIȘINĂU, 23 ian – Sputnik. Pentru călătorii nocturni în Chișinău va fi introdus orarul prelungit pe a treia linie municipală de troleibuz. Este vorba de linia nr. 8 pe care troleibuzele vor circula până la ora 1:00 noaptea. Acest anunț a fost făcut public de către primarul general interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, pe pagina sa de Facebook.

  • „Sunt deschis spre colaborare și sunt gata să susțin inițiativele tuturor celor care vor să ne ajute să oferim confort călătorilor”, a scris Codreanu.

    Acesta a explicat că orarul circulației transportului electric pe linia nr. 8 din Chișinău a fost modificat anume la solicitarea călătorilor, care afirmă că această linie face legătura între microraionul Sculeni, sectorul Centru și Gara din capitală unde sosesc în timpul nopții câteva trenuri.

    Totodată taximetriștii, care stau practic zi și noapte în fața Gării, se folosesc de moment și cer de la cei proaspăt sosiți taxe exagerate.

    Pe inia nr. 8 vor circula noaptea opt troleibuze, față de cele 22 din timpul zilei. Astfel, aceasta va fi a treia linie municipală de troleibuz, pe lângă nr. 24 și nr. 22, pe care transportul va circula și după miezul nopții.

Fluxul de știri
0