Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incendiu la un service auto din strada Calea Orheiului din Capitală - Video

© Sputnik / Victor CiobanuВ Кишиневе горит автосервис
В Кишиневе горит автосервис - Sputnik Moldova
Abonare
O fotografie trimisă de cititori la redacția Sputnik Moldova surprinde un fum dens care iese din boxele de reparație a mașinilor ce se află mai la deal de Piața Auto din strada Calea Orheiului.

CHIȘINĂU, 24 ian – Sputnik. Purtătorul de cuvânt al Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, Liliana Pușcașu, a declarat pentru Sputnik Moldova că arde un service auto de pe adresa Calea Orheiului 112. La fața locului au intervenit trei autospeciale care luptă cu flăcările. Deocamdată nu au fost înregistrate victime.

Totodată nu cunoaștem care sunt proporțiile incendiului și dacă acesta prezintă pericol pentru alte edificii și construcții aflate în preajmă.

Corespondenții Sputnik Moldova aflați la fața locului au relatat că s-a aprins un atelier care coase pardoseala din mochetă pentru saloanelor automobilelor. Câți angajați au avut de suferit dat fiind că au inhalat fum toxic și lor medicii le acordă primul ajutor medical.

La fața locului se află și Poliția.

Proprietarii atelierului au anunțat că în urma incendiului au înregistrat pierderi materiale, dat fiind că o parte din mochetă a ars.

Fluxul de știri
0