Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cumplit: Iată ce s-a întâmplat cu o tânără care se fotografia în bikini în vârful munților

© AFP 2022 / Torsten Blackwood bikini
bikini - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
O tânără care obișnuia să publice poze în costum de baie în vârful munților a căzut într-o râpă și a murit.

CHIȘINĂU, 24 ian – Sputnik. O tânără din Taiwan, cunoscută pentru fotografiile provocatoare pe care le posta pe rețelele de socializare din vârful celor mai înalți munți, a murit după ce a căzut într-o râpă, în timpul unei excursii, scrie BBC News.

Gigi Wu a încercat să contacteze serviciile de urgență, însă din cauza vremii nefavorabile acestea nu au putut interveni rapid. Femeia în vârstă de 36 de ani a murit din cauza hipotermiei.

Wu era populară pe rețelele de socializare, unde posta adeseori poze din vârful celor mai înalți munți, în care apărea îmbrăcată sumar. Pe Facebook, sute de oameni au lăsat mesaje de condoleanțe după ce au aflat de moartea tragică a femeii. Gigi Wu se afla singură într-o excursie de câteva zile în Parcul Național Yushan, unde se află și cel mai înalt vârf din Taiwan, de aproape 4.000 de metri.

Femeia avea experiență în drumețiile pe munte, era de fiecare dată echipată corespunzător și își lua toate măsurile de precauție, astfel încât nu este clar deocamdată cum a ajuns în râpă. Este posibil ca ea să fi întâlnit o porțiune cu alunecări de teren sau să își fi pierdut echilibrul din cauza vântului puternic și ploilor.

Echipajele de căutare și salvare au încercat de trei ori să ajungă la Wu, însă au fost întoarse din drum de vremea rea. Trupul femeii a fost găsit luni, după o noapte în care temperaturile au coborât până la 0 grade Celsius.

Fluxul de știri
0