Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Actorii Teatrului "A. P. Cehov" au fost aplaudați în picioare de publicul din Rusia

© Sputnik / OsmatescoConstantin Haret
Constantin Haret - Sputnik Moldova
Abonare
În 2018, actorii Teatrului Dramatic Rus "A. P. Cehov" din Chișinău au avut numeroase turnee în Federația Rusă, spectacolele fiind apreciate înalt de publicul spectator.
Actorii Teatrului "A. P. Cehov" au fost aplaudați în picioare de publicul din Rusia

Invitat în studioul Radio Sputnik Moldova, directorul Teatrului Dramatic Rus de Stat "A.P. Cehov", Constantin Haret, a declarat că și anul 2018 a fost un an de bun augur pentru actorii teatrului. Aceștia eu participat la mai multe turnee și au prezentat cele mai bune spectacole pe marile scene din Rusia.

Actorii teatrului au participat la un program federal cu denumirea "Большие гастроли", care a beneficiat de susținerea președintelui Rusiei, Vladimir Putin. Totodată, actorii au fost într-un turneu de zece zile în Ural, Magnitogorsk, Kurgan și Celeabinsk. Aceștia au prezentat pe scena teatrelor spectacolele "Inimă de câine" de Mihail Bulgakov și "Crăiasa zăpezilor".

"Sălile pline cu 850 de oameni ne aplaudau în picioare. De fiecare dată, spectacolul este un examen susținut în fața celor care ne privesc. Dacă spectatorul nostru ne cunoaște, atunci când plecăm peste hotare nu știm care va fi reacția publicului. Cu toate acestea, noi ne-am bucurat de un mare succes", a subliniat Constantin Haret.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0