Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vlada Cotorobai: Blogul și Instagramul meu sunt o oază de liniște și frumos

© Photo : Vlada Cotorobai Vlada Cotorobai
Vlada Cotorobai  - Sputnik Moldova
Abonare
Bloggerița Vlada Cotorobai a oferit un interviu în exclusivitate pentru Sputnik Moldova.

CHIȘINĂU, 22 ian – Sputnik. Vlada Cotorobai este una dintre cele mai cunoscute voci din online. Pe blogul ei, dar și pe Instagram poți descoperi întotdeauna recomandări de lecturi, modă, mâncare și locuri de vizitat. Tânăra a oferit un interviu în exclusivitate pentru Sputnik Moldova. Iată ce secrete au reușit să aflăm.  

Când și cum a început activitatea ta pe Instagram?

Totul a început cu doi ani în urmă, când Instagramul încă nu era atât de popular. Pe vremea aceia postam doar poze, nu îmi păsa atât de mult de imaginea profilului meu.

Cum ai descrie pagina ta de Instagrm într-o propoziție?

O oază de liniște și de frumos pentru cei care vor să aibă și altfel de întâlniri cu mine.

Ce îți place în social media?

Îmi place că pot să dau frâu liber imaginației și să experimentez diferite stiluri vestimentare. Îmi place că pot să urmăresc oameni care mă pot motiva și influența pozitiv. Îmi mai place că oricine poate avea propriul canal prin care să-și facă auzită vocea.

Ce nu îți place?

Nu îmi mai plac pozele editate excesiv, oamenii răi care creează conflicte și emana negativitate și, bineînțeles, oamenii care încurajează prostia omenească.

Ce înseamnă să fii influencer în zilele noastre?

Nu cred în ideea de influenceri. Mi se pare o prostie. Termenul a apărut în marketing și este preferat de oamenii care au comunități mari de oameni în jurul  lor. Cred că rolul nostru este să spunem lucruri oneste și relevante în online și nu să urmărim numărul de like-uri sau oameni care se abonează la pagina noastră.

Cum îți alegi subiectele despre care scrii?

Totul depinde de inspirație care, apropo, vine pe neprins de veste. Uneori mai întreb și urmăritorii mei despre ce ar dori să mai scriu pentru că sunt interesată să le dau content pe placul lor.

Ce îți poți cumpăra într-o lună cu banii pe care îi câștigi cu ajutorul Instagramului?

În fiecare luna e diferit, totul depinde de câte colaborări ai și cu ce preț negociezi contractul. Banii câștigați îi pot investi într-un device nou. Chiar îmi doresc să cumpăr un aparat foto nou și niște lumini. Anul asta mi-am propus să livrez un content de calitate.

Ce ai câștigat și ce ai pierdut de când ai devenit cunoscută?

Am câștigat multe experiențe frumoase, oameni noi și pot sa spun ca m-am dezvoltat atât pe plan profesional, cât și personal.

Ce fel de colaborare nu ai accepta niciodată?

Bineînțeles că cea care nu m-ar reprezenta deloc. Nu aș accepta o colaborare în care ar trebui să promovez produse mult prea intime.

Fluxul de știri
0